Zombie Farm

Zombie Farm 0.80

Wat krijg je als je een boerderij met zombies mengt?

Zombie Farm is een spel dat het verslavende Farmville combineert met Zombies. Zo teel je niet slechts gewassen maar ook ondoden! In de gratis game gebruik je zombies om andere boerderijen binnen te vallen en te overmeesteren. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Grappige beelden
  • Verschillende zombies

TEGEN

  • Gratis spelen verveelt
Meer

Goed
7

Zombie Farm is een spel dat het verslavende Farmville combineert met Zombies. Zo teel je niet slechts gewassen maar ook ondoden! In de gratis game gebruik je zombies om andere boerderijen binnen te vallen en te overmeesteren.

Spellen met boerderijmanagement zijn mateloos populair en volgen allemaal hetzelfde principe. Net als bij Smurfs' Village moet je gewassen planten en daarna wachten. Gewassen leveren geld op, waarmee je nieuwe gebouwen en planten koopt. Heb je genoeg zombies 'geteeld' dan stuur je deze op andere Zombie Farm-boerderijen af. De invasie die volgt, levert hersenen op en deze versnellen de productie van gewassen en zombies.

Speel je Zombie Farm gratis dan moet je lang wachten voordat gewassen klaar zijn voor de oogst. Dit proces versnel je door het inzetten van hersenen (niet die in je hoofd), maar let op: hersens kosten geld. Vanuit het spel koop je (met écht geld) de middelen die je nodig hebt om snel te groeien.

Net als Farmville, Smurfs' Village en We Rule speelt Zombie Farm langzaam als je niet betaalt. Het spel geeft echter een melding als je groentes klaar zijn (als push-notificatie) voor de oogst, waardoor je af en toe de hark erbij pakt. Zombie Farm biedt geen spectaculaire actie, maar bedient Farmville-fanatici op hun wenken!

Zombie Farm

Download

Zombie Farm 0.80